Å få en massasje er utmerket for å stresse ned og føle deg bedre nesten umiddelbart. Massasje er en av de alternative rettsmidler som kan forbedre din generelle fysiske helse, og også forbedre din mentale helse. Å få en massasje er bra for kroppen vår, men hva med å gi en massasje? Hvis du ønsker å gi en massasje for din partner eller ektefelle, så er denne artikkelen for deg.

Det er noen tips jeg vil dele med deg i denne artikkelen som vil gjøre det enkelt og enkelt å gi en massasje. Du skal vite at du ikke trenger å få teknikken rett umiddelbart – bare prøv å fokusere på sluttresultatet.

Målet ditt bør være å få partneren din til å føle seg bra og slappe av. Nå som vi har etablert hva målet ditt skal være, la oss ta en titt på noen måter du kan gjøre dette målet til virkelighet.

Bruke oljer

Det første du vil gjøre er å bruke et smøremiddel. Hendene dine må gli løst over partnerens kropp, og de vil gi deg bevegelsen du trenger for å gi en effektiv massasje. Bruk av oljer gjør nesten alltid massasjen bedre, så velg en som er skånsom for huden. Smøremidler hjelper til med å forberede huden og beskytte den mot den harde gnissingen du kommer til å gjøre.

Nå som vi har slått fast at du trenger et godt smøremiddel, la oss snakke om hva du ikke vil gjøre. Bruk aldri vaselin til å massere partneren din. Det er bare et ineffektivt smøremiddel å legge på en persons kropp. Du bør strebe etter å bruke massasjeolje. Lotion og vaselin absorberes ikke lett av huden. Å bruke vaselin kan faktisk skade en persons hud hvis du ikke er forsiktig, så husk dette.

Masser muskler, ikke skjelett

Når du gir selve massasjen, for å gi en god en, vil du ønske å massere muskelen – ikke beinet. Du bør ikke engang sikte på å massere huden; gå for muskeldelene da dette er området hvor partneren din er mest anspent. Du bør for eksempel vite at du kan øve på deg selv. Gni fingrene over huden på brystet og trykk hardere mens du beveger deg over brystmusklene. Du bør føle en betydelig forskjell mellom å kjærtegne brystet og massere det.

Gå dypt i musklene

Du vil gå gå dypt i muslene, ikke kile… Du kan ved et uhell kile noen hvis du bare kjærtegner huden, og dette er noe du heller ikke vil ha. Målet ditt bør være å levere glede til mottakeren – ikke å få dem til å kile gjennom hele økten.

Prøv ditt beste for å holde deg unna beinene også. Hold deg til å massere musklene, og du vil være god å gå.

Lykke til med å gi en massasje til partneren din.